A Budavári Labirintus végleg bezárt – Hivatalos Tájékoztató

A  Budavári Labirintus kiállításai bezártak 2011-ben a Budai Várbarlangban

Tekintettel a panaszokra és visszajelzésekre, szükséges megismételni: a Budavári Labirintus végleg bezárt Budai Várbarlangban. A névvel és védjeggyel visszaélnek, ami az átlagosnál nagyobb körültekintést kíván meg a látogatóktól. 

Fontos: a Google LABYRINTH / LABIRINTUS-sal kapcsolatos információi tévesek vagy szándékosan megtévesztőek.

Google magyar alkalmazottak (Google Cégem és a Google Maps) hirdetésszövege ráadásul valótlan: Vlad Tepes, III. Vlad havasalföldi fejedelem (1428–1476), „Drakula”, soha nem volt része a Budavári Labirintus kiállításainak. Drakula soha nem volt börtönben a Budai Várban, főleg nem egy barlangban. Ez az valótlan állítás csak a nyugati turisták félrevezetését szolgálja.

Budavári Labirintus Archívum 2011 (2009-es, nem mobilbarát honlap)

A Budavári Labirintus beruházásainak államosítása

A Labirintus anyagi és kulturális beruházásainak erőszakos államosítása egy köztisztviselőkből álló érdekcsoport javára.


Az állami Drakula biznisz

2011 július 29-én a magyar rendőrség  –  több látogató, az hitte, hogy terrortámadás érte Budapestet – evakuálta a Budavári Labirintust. A rendőrségi akciót hangsúlyozottan a magyar állam nevében hajtották végre, valójában azonban egy szűk korrupt egy állami *köztisztviselői csoportnak játszották át a területet. A délutáni csúcsforgalomban több mint 300  európai turistát zavartak ki a kiállítási terekből.

The attack – police raid and evacuation - Budapest Labyrinth
The attack – police raid and evacuation – Budapest Labyrinth

Ezt követően Európai Uniós forrásokból elbontották-szétrombolták a 30 éves kulturális kiállítást, majd egy történelmi hamisításon alapuló, nyugati turistacsalogató Drakula mutatványt hoztak létre. Ezt nem önálló elnevezéssel, hanem Budavári Labirintusként hirdették, amely ráadásul védjegyoltalom alatt áll. 

Az illegális Dracula business helyreigazításai
Az illegális Drakula biznisz helyreigazításai

Így csapja be a magyar állam* többszörösen is a külföldi turistákat. Először fényes nappal kizavarja őket, majd – uniós pénzeket elherdálva – hazugságokkal igyekszik őket a Várbarlangba visszacsalogatni a köztisztviselőkből álló korrupt csoportosulás hasznára.


Miközben a magyar állam folyamatosan ellenséget lát Európában és  mindenkit démonizál, megalkotta saját maga portréját, amely nem más, mint maga a torz plasztikában testet öltött Dracul (ördög).

Az állami Drakula biznisz az egykori Budavári Labirintusban
Az állami Drakula biznisz az egykori Budavári Labirintus kiállítási tereiben

Az európai kereszténység védelmezőjeként magát kikiáltó magyar állam az utóbbi időben szabadulni igyekszik infernális természetének minden bizonyítékától. A Budai Vár-barlang honlapjáról az elmúlt hónapokban eltüntették az illegális állami Drakula-biznisz minden nyomát. A közösségi oldalak azonban megőrizték mindazokat a képeket és tartalmakat, amelyek a kereszténydemokrácia mimikrije alatt meghúzódik: a pokoli haszonlesést, a magyar és európai pénzek infernális hasznosítását, a kíméletlen és minden értéket megtagadó hatalomvágyat. A mindent és mindenkit démonizáló hatalomgyakorlás diabolikus természetét –  a politikai pszichopátiát.

Main Page